E-kirjat

Miten saada enemmän aikaiseksi? Kuinka muuttaa unelmat ja haaveet ensin konkreettisiksi suunnitelmiksi ja sitten toteuttaa ne?

Yksi helppo keino on laittaa asiat ylös muistilistaan ja alkaa toteuttamaan niitä järkevässä järjestyksessä. Muistilistan tekeminen ei kuitenkaan aina inspiroi ja jostakin pitäisi päästä alkuun.

Olen tehnyt tätä varten Unelmoi, suunnittele toteuta -plannerin. Se sisältää 10 erilaista tulostettavaa suunnittelupohjaa: päivittäisen, viikottaisen, projektikohtaisen…. ja monia muita pohjia. Näistä voit tulostaa kaikki tai mieleisesi. Niin monta kuin tarvitset. Planner ei myöskään ole sidottu mihinkään tiettyyn vuoteen, joten voit käyttää sitä aina uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.

Unelmaplannerin tilauslomake löytyy täältä. Plannerin hinta on 9,95 €. Tilaamiseen ei tarvita luottokorttia eikä rekisteröitymistä. Planner ja lasku tulevat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pdf-muodossa.

Kun tavoitteesi on kirjoitettu selkeästi ja lyhyesti paperille, näet heti, mitä sinun pitää vielä tänään / tällä viikolla / tässä kuussa tehdä, eivätkä tekemättömät asiat ole enää mieltäsi vaivaavana möykkynä.

Laita asiat järjestykseen inspiroivalla tavalla ja seuraa tavoitteiden toteutumista!